Cavaloca 
Interiorisme & Estilisme


Als peus de la Serra del Montsant, es troba Cabacés, on al família Miró Cubells, porta més de 10 generacions cuidant de les seves oliveres mil·lenàries, en aquest enclavament del Priorat.

Saó estudi ha tingut l’oportunitat de col·laborar mà a mà amb la família Miró Cubells, per crear l'experiència escenogràfica i sensitiva que ofereixen als seus clients.

Des de dissenyar l’espai fins a les ceràmiques de la cata d’oli.La TOPOFILIA és el concepte recurrent i eix conductor pel desenvolupament del projecte. Donant importància a l’amor de les persones amb l’entorn i l’espai. Reforçant l'experiència, perquè aquesta mai està separada de l’ambient i els objectes que l’habiten.


El diseño de interiores gira al concepto de la TOPOFILIA entendido como teoría de lugar, es decir en las manifestaciones especificas del amor y experiencias humanas del lugar. El apego que siente el agricultor por sus tierras y sus olivos, es la belleza que se quería transmitir en el espacio.
L’esporti, utensili d’espart que s’utilitza per premsar les olives, ha estat la base de la inspiració per cobrir el sostre d’aquesta sala, amb la intenció d’acollir-te i submergir-te en l'experiència del tast de l'oli.
S'ha tingut en compte la importància de la cuina i la llar de foc en la cultura de camp, tenint en compte que antigament la cuina era un espai eminentment domèstic i primordial de la casa. La llar de foc era el centre vital on es reunia habitualment la gent de la casa: els vells, els grans, els joves, els nens i on sorgien els moments de reunió i es transmetia la cultura.

L'estilisme és un detall important a l'hora de vestir l'ambient. Ja que ens pot reforçar els valors del projecte. Per explicar, per sentir i transformar l’espai.
Set styling Saó Estudi
Fotografia Bluecollectors

Cavaloca
Ceràmica & Estilisme


La idea del disseny de les peces està relacionada amb els sentiments que aquestes volen evocar en els comensals i pugui identificar una connexió emocional amb el producte i territori.


La denominada gastrofísica demostra les maneres en què processem i relacionem la informació que s'estableix entre el que mengem, com ho mengem i les respostes que produïm i percebem els éssers humans a través de cadascun dels sentits (olfacte, gust, oïda, vista i tacte), com interactuen i que la combinació dels sentits genera una nova manera de percebre.
A partir d'aquesta filosofia s’ha dissenyat unes peces ceràmiques amb la intenció de fer prestar l'atenció al comensal de l'origen del producte a través del plat en què se serveix. Aportant així,  el valor afegit que es produeix des de la seva producció fins a l'última interacció alimentària que té el comensal amb el l’oli.Tot i cada una de les peces han estat creades a mà per crear una experiència funcional, sensitiva, única i completa.
Set styling Saó Estudi
Fotografia Bluecollectors

Tassa Saó
Ceràmica utilitaria


La tassa vol oferir una forma d’aliment sensorial, per a alleujar la nostra depreciació tàctil, encara que només sigui per un moment molt breu en la nostra vida diària.Tasses que poden oferir una forma de nutrició sensorial, per a alleujar la nostra depreciació tàctil encara que sigui només per un precís instant en el nostre dia a dia.


Cada vegada enyoro més la superfície tàctil en el meu entorn quotidià, ja sigui per la falta de contacte humà o per la creixent quantitat de temps que passo darrere d’una pantalla. Formes simples per a explorar el disseny. Ens oblidem de les formes complexes per a combinar les línies rectes amb un cercle.Formes innovadores d'explorar el disseny, oblidem la forma clàssica per a combinar línies rectes amb cercle.
Set styling  Saó Estudi
Fotografia Bluecollectors


3 Peus
Ceràmica utilitaria


En els nostres dies m’agradaria que fos el fogó el que creï aquests moments de reunió per: menjar, parlar, celebrar, compartir, festejar al voltant de la taula.3 Peus és un fogó per a 4-6 comensals, idoni tant per coure com per mantenir la calor dels aliments que si preparen. Dissenyada per a generar plenes experiències en sopars d’amics i menjars familiars.  Està creada a partir de la combinació entre funcionalitat, tradició i innovació, creant així un disseny senzill i atemporal.
 

És la peça estrella de les nostres llars, està dissenyada per a destacar com a element visual damunt la taula. A banda de complir la seva funció òbvia, fa la sensació que pot moure’s amb tu, per la qual cosa, tu pots decidir on ubicar-la. Adjuntant-li nous accessoris pots arribar a canviar-ne l’ús. Encarna una forma innovadora, és elegant i amb estil. Un restyling contemporani d’un element tradicional.
Tenint en compte que antigament la llar de foc era el centre vital on es reunia habitualment la gent de la casa: els vells, els joves, la canalla i on sorgien els moments de reunió.
En els nostres dies m’agradaria que fos el fogó el que creï aquests moments de reunió per: menjar, parlar, celebrar, compartir, festejar al voltant de la taula. 

Set styling Saó Estudi
Fotografia
Bluecollectors
+34 687 733 916  hola@saoestudi.com